Tweede spoor

Samen op zoek naar nieuw en passend werk.

Wij helpen werknemers aan een nieuw perspectief op de arbeidsmarkt. Snel én duurzaam. In onze visie is het van belang dat de werknemer zelf de regie houdt over zijn of haar eigen re-integratie 2e spoor. De vaste coach adviseert, coacht, ondersteunt en faciliteert. De werknemer zit zelf aan het stuur.

Hierbij draait het voor ons om veel meer dan voldoen aan Wet verbetering poortwachter: wij begeleiden de werknemer richting een volgende stap in de loopbaan naar nieuw werk. Resultaatgericht, kwalitatief, snel, proactief en met aandacht!

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek?  De Verzuimeconoom

  In de samenwerking tussen de coach, kandidaat en casemanager wordt gestreefd naar het maximale resultaat. Ook lastige trajecten vinden hun weg door de kennis en kunde van de coaches.

  Ervaren en betrokken coach uit de regio

  Focus op perspectief en resultaat

  Iedere drie weken een coachsessie

  Uitgebreide rapportage na iedere sessie

  Een uitgebreid en divers werkgeversnetwerk

  Een volgende stap in de loopbaan

  Hoe ziet een traject tweede spoor eruit?

  Tweede spoor bij ttif & werk is maatwerk en de vormgeving stemmen wij af op de behoeften van de individuele werknemer. In de basis werken wij met vier fasen die aan bod komen.

  Starten
  Een goed begin is het halve werk! Onze coach neemt dan ook de tijd voor een persoonlijke en individuele intake met zowel werkgever als werknemer. 

  Oriënteren
  De werknemer maakt samen met de coach zijn of haar positie op de arbeidsmarkt en carrièremogelijkheden inzichtelijk. Middels coachgesprekken aangevuld met een assessment brengen wij talenten, ambities, wensen en mogelijkheden in kaart.

  Activeren
  Aan de slag! De coach biedt de werknemer de tools om nieuw werk te vinden. Dit is maatwerk. Focus ligt op solliciteren, presenteren en/of netwerken.

  Solliciteren
  Voor ons gaat het bij tweede spoor om het vinden van nieuw werk! Dit is waar wij samen met de werknemer voor gaan. Al in de intake inventariseren wij het meest optimale resultaat. De coach stemt dit continu af en stelt dit waar nodig tussentijds bij in overleg met werkgever en werknemer.

  Voor meer informatie en onze tarieven. Download de flyer!

  Hoe vaak ontvang ik een rapportage?

  Na de intake en iedere volgende coachsessie versturen wij een rapportage aan de werkgever en aan de werknemer. Voor overleg of vragen is de vaste coach uiteraard beschikbaar.

  Wat is het resultaat van een traject tweede spoor?

  Voor ons gaat het bij tweede spoor om het vinden van werk! Dit is waar wij samen met werknemers voor gaan. Al in de intake inventariseren wij het meest optimale resultaat. De coach stemt dit continu af en stelt dit waar nodig tussentijds bij in overleg met werkgever en werknemer.

  Ben je geïnteresseerd of heb je nog ergens vragen over? Neem in dat geval dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen je met alle plezier verder. Wij zijn telefonisch te bereiken via 020-5626364. Liever contact per mail? Stuur dan een mail naar info@ttifcompany.nl. Schroom niet om contact op te nemen!

  Direct een offerte opvragen?

  Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Vul jouw naam en telefoonnummer in. Wij bellen jou dan zo snel mogelijk terug om jouw wensen te bespreken voor een offerte op maat.

  Neem contact op!   Succesverhalen

   Janneke opnieuw aan de slag binnen de zorg dankzij de begeleiding van mobiliteitscoach Jeanette. Het succesverhaal van Janneke Bolland Twee jaar geleden werd Janneke Bolland aan haar schouder geopereerd, door…
   Re-integreren met een duidelijk doel. Een nieuwe baan met minder stress! Een baan met voldoende uitdaging, maar minder stress. Dat hoopte Ruud uit zijn traject tweede spoor te halen via…
   Het verhaal van Angelique! Mijn naam is Angelique, ik ben 36 jaar oud, heb een dochter van 8 en woon in Kaatsheuvel. Een half jaar geleden zag mijn leventje er…
   Menu