Margrieta en haar succes

Ik doe waar ik goed in ben en heb een baan gevonden die past bij mij past!

Margrieta komt via onze partner Robidus terecht bij ttif & werk voor een traject naar nieuw werk. Margrieta is vastberaden en erg gemotiveerd om een passende baan te vinden. Samen maken ze een plan om dat doel te realiseren. En dat is gelukt! Margrieta gaat aan de slag als medewerker huishoudelijke ondersteuning. Zij startte met een nul-uren contract, maar kreeg al snel te horen dat ze vanaf september ook de uren van een vertrekkende collega mag overnemen. Hiermee benut zij haar volledige mogelijkheden en is ze weer aan de slag! Lees hieronder hoe Margrieta en haar coach dit traject hebben aangepakt.

Alles valt en staat met een goede samenwerking. Daarvoor waren er eerst nog wat drempels en onzekerheden die bij mij weggenomen moesten worden. Linda had daar alle begrip voor en heeft mij daarin goed gecoacht. Zij liet mij zien dat er nog steeds heel veel mogelijk was.  Volle focus op mijn kansen, maar ook op mijn vaardigheden en kwaliteiten. Als je weet wat je kunt en wat je wilt, haalt dat zoveel belemmeringen weg!

Oriënteren en sfeerproeven, dat is belangrijk bij het vinden van de juiste baan.

In mijn zoektocht naar een nieuwe baan, heb ik veel activiteiten ondernomen. Dat wilde ik zodat ik zeker wist dat de functie en de organisatie bij mij zou passen. Ik ben gaan sfeerproeven in winkels en organisaties, heb meegedaan aan speeddates en banenmarkten bezocht. Deze oriëntatiefase was erg leerzaam en heeft voor meer zelfvertrouwen gezorgd.

Mijn coach gaf mij het vertrouwen dat ik het kan!

Maar mijn doel was een nieuwe baan vinden! Linda heeft mij geholpen bij het maken van mijn cv en sollicitatiebrief. Ook hierin is de steun en de begeleiding die ik van mijn coach heb gekregen, belangrijk geweest voor mij. Natuurlijk ben ik zelf degene die het voor elkaar moet krijgen. Als je weet dat er iemand is die over je schouder met je meekijkt, geeft dat toch iets meer vertrouwen.

Succesvolle afsluiting van een intensief, maar waardevol traject.

Mijn sollicitatie blijkt een schot in de roos. Ik heb een baan! Niet zomaar één, maar juist een baan die ook echt bij mij past en waar ik in mijn kracht sta. Ik wil niet meer terug naar de situatie waar ik vandaan kwam en let daarom ook goed op mijzelf en mijn gezondheid.

Het is fijn om een mobiliteitscoach te hebben die naar je luistert, begrip heeft voor de situatie, maar je ook motiveert, enthousiasmeert en een duwtje de juiste richting in geeft.

Blog berichten

wat doet een loopbaanadviseur

Wat doet een loopbaanadviseur?

Een loopbaanadviseur geeft zoals de naam al doet vermoeden advies over de loopbaan. Dit in de breedste zin van het…
Wat is timemanagement header

Wat is timemanagement: 6 tips voor succes

Timemanagement, de een is er gek op en de ander gruwelt al van het woord. Feit is dat goed timemanagement…
Tips voor effectief werken

6 tips voor efficiënt en effectief werken

Zo efficiënt en effectief mogelijk werken, daar streven we graag naar. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Je…

Hoe kunnen wij je helpen?