Loopbaanadvies

Voor perspectief en zicht op de kansen en mogelijkheden in de loopbaan.

Is jouw werknemer op zoek naar groei of verbreding, maar weet hij of zij nog niet precies in welke richting? Overweegt jouw werknemer een carrièreswitch en is er hulp nodig bij de aanpak? Dan biedt het loopbaanadviesgesprek van ttif & werk uitkomst. Praktisch, snel en zeer efficiënt. Eén gesprek van 1 tot 1,5 uur.

Het resultaat? Inzicht in de positie en mogelijkheden van de werknemer op de arbeidsmarkt. Breng je werknemer daarom vandaag nog in beweging.

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek?

Scania

ttif & werk heeft de afgelopen periode verschillende re-integratie en outplacementtrajecten in onze organisatie succesvol verzorgd. Het bureau is naar onze volle tevredenheid ingezet en door de korte lijnen is het prettig samenwerken.

Focus op nieuw perspectief en resultaat

Persoonlijke aandacht en individuele coaching

Een vaste coach uit de regio

Kennis en kwaliteit

Proactief en heldere rapportages

Een volgende stap in de loopbaan

Hoe ziet loopbaanadvies bij ttif & werk eruit?

Als basis voor het uitgebreide adviesgesprek met de coach, vult de werknemer vooraf drie online testen in. Dit kan gewoon vanuit huis of op het werk op een tijdstip dat voor de werknemer het beste uitkomt. De online testen zijn onder andere gericht op de persoonskenmerken, de beroepswensen en -vaardigheden en het leervermogen bij de betreffende werknemer.

De uitkomsten van de testen komen aan bod in een uitgebreid persoonlijk gesprek met de coach. Dit gesprek duurt maximaal 1,5 uur. De werknemer bespreekt de huidige werksituatie, zijn of haar ambities, competenties, kwaliteiten en mogelijkheden. Het doel van de coach is samen met de werknemer de richting te bepalen en een effectieve route uit te stippelen voor een optimale en succesvolle loopbaan.

Voor meer informatie en onze tarieven. Download de flyer!

Wat levert loopbaanadvies op voor een werknemer?

Door dit nieuwe perspectief is jouw werknemer gemotiveerd, heeft energie voor 10 en is zich bewust van zijn of haar kwaliteiten en competenties. Het resultaat is een uitgebreid adviesverslag. Hierin staat onder andere wat mogelijke vervolgstappen zijn voor een betere invulling van de huidige functie, nieuw werk bij jou als werkgever of een volgende stap in de loopbaan.

Voor wie is loopbaanadvies bedoeld?

Het loopbaanadviesgesprek is bedoeld voor werknemers die zicht willen op hun arbeidsmarktpositie en/of zich oriënteren op een volgende stap in hun loopbaan binnen of buiten de eigen organisatie. Lees hier meer over loopbaanadvies.

Veelgestelde vragen

Ben je geïnteresseerd of heb je nog ergens vragen over? Neem in dat geval dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen je met alle plezier verder. Wij zijn telefonisch te bereiken via 020-5626364. Liever contact per mail? Stuur dan een mail naar info@ttifcompany.nl. Schroom niet om contact op te nemen!

Direct een offerte opvragen?

Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Vul jouw naam en telefoonnummer in. Wij bellen jou dan zo snel mogelijk terug om jouw wensen te bespreken voor een offerte op maat.

Neem contact op!

Succesverhalen

“Ik ben weer aan het werk dankzij de juiste begeleiding en steun van mijn mobiliteitscoach.” Het succesverhaal van Rick Janssen Sinds 1 oktober 2019 heeft Rick Janssen via het tweede spoor weer…
Het verhaal van Angelique! Mijn naam is Angelique, ik ben 36 jaar oud, heb een dochter van 8 en woon in Kaatsheuvel. Een half jaar geleden zag mijn leventje er…
Onze ster van de maand: Angela Zweers. Onze ster van de maand: Angela Zweers Tijdens haar opleiding is Angela in 1998 begonnen als bedieningsmedewerker bij een horeca en recreatie onderneming.…
Menu