Loopbaanadvies

Voor perspectief en zicht op de kansen en mogelijkheden in de loopbaan.

Is jouw werknemer op zoek naar groei of verbreding, maar weet hij of zij nog niet precies in welke richting? Overweegt jouw werknemer een carrièreswitch en is er hulp nodig bij de aanpak? Dan biedt het loopbaanadviesgesprek van ttif & werk uitkomst. Praktisch, snel en zeer efficiënt. Eén gesprek van 1 tot 1,5 uur.

Het resultaat? Inzicht in de positie en mogelijkheden van de werknemer op de arbeidsmarkt. Breng je werknemer daarom vandaag nog in beweging.

Snel informatie nodig?

"*" geeft vereiste velden aan

Scania

ttif & werk heeft de afgelopen periode verschillende re-integratie en outplacementtrajecten in onze organisatie succesvol verzorgd. Het bureau is naar onze volle tevredenheid ingezet en door de korte lijnen is het prettig samenwerken.

Focus op nieuw perspectief en resultaat

Persoonlijke aandacht en individuele coaching

Een vaste coach uit de regio

Kennis en kwaliteit

Proactief en heldere rapportages

Een volgende stap in de loopbaan

Hoe ziet loopbaanadvies bij ttif & werk eruit?

Als basis voor het uitgebreide adviesgesprek met de loopbaancoach, vult de werknemer vooraf drie online testen in. Dit kan gewoon vanuit huis of op het werk op een tijdstip dat voor de werknemer het beste uitkomt. De online testen zijn onder andere gericht op de persoonskenmerken, de beroepswensen en -vaardigheden en het leervermogen bij de betreffende werknemer.

De uitkomsten van de testen komen aan bod in een uitgebreid persoonlijk gesprek met de loopbaancoach. Dit gesprek duurt maximaal 1,5 uur. De werknemer bespreekt de huidige werksituatie, zijn of haar ambities, competenties, kwaliteiten en mogelijkheden. Het doel van de loopbaancoach is samen met de werknemer de richting te bepalen en een effectieve route uit te stippelen voor een optimale en succesvolle loopbaan.

Voor meer informatie en onze tarieven. Download de flyer!

Wat levert loopbaanadvies op voor een werknemer?

Door dit nieuwe perspectief is jouw werknemer gemotiveerd, heeft energie voor 10 en is zich bewust van zijn of haar kwaliteiten en competenties. Het resultaat is een uitgebreid adviesverslag. Hierin staat onder andere wat mogelijke vervolgstappen zijn voor een betere invulling van de huidige functie, nieuw werk bij jou als werkgever of een volgende stap in de loopbaan.

Voor wie is loopbaanadvies bedoeld?

Het loopbaanadviesgesprek is bedoeld voor werknemers die zicht willen op hun arbeidsmarktpositie en/of zich oriënteren op een volgende stap in hun loopbaan binnen of buiten de eigen organisatie. Lees hier meer over loopbaanadvies.

Veelgestelde vragen

Direct een offerte opvragen?

Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Vul jouw naam en telefoonnummer in. Wij bellen jou dan zo snel mogelijk terug om jouw wensen te bespreken voor een offerte op maat.

Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Succesverhalen

In de spotlight: Johan! Lees hier het succesverhaal van Johan. Mijn naam is Johan, 52 jaar , getrouwd en ik heb een dochtertje. In januari 2016 ben ik uitgevallen voor…
Janneke opnieuw aan de slag binnen de zorg dankzij de begeleiding van mobiliteitscoach Jeanette. Het succesverhaal van Janneke Bolland Twee jaar geleden werd Janneke Bolland aan haar schouder geopereerd, door…
Lees hier het verhaal van Marrie. Mijn naam is Marrie en ik woon in Leiden. Ik ben op een gegeven moment uitgevallen voor mijn eigen werk om medische redenen en…
Menu