Persoonlijk ontwikkelingsplan

Persoonlijke ontwikkelingscoach van ttif & werk

Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling zijn er altijd onderwerpen te bedenken waar men aan wil werken. In sommige gevallen is de situatie echter zo ernstig, dat er een persoonlijke ontwikkeling coach aan te pas moet komen om het probleem te verhelpen. Hierbij valt onder andere te denken aan werk gerelateerde problemen, maar ook privé zaken.

Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Op het moment dat je tegen zaken aanloopt, dan is het aan te raden om een persoonlijk ontwikkelingsplan samen te stellen met behulp van een coach. Bij ttif & werk zijn er meerdere coaches in dienst die jarenlange ervaring hebben met het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan. Hierdoor kunnen wij jou uitermate goed van dienst zijn met het verbeteren van je mentale en fysieke gezondheid.

Persoonlijk ontwikkelingsplan opstellen voor bedrijven

Het is voor een werkgever van enorm belang dat de werknemers zich goed voelen en daarbij prestatiegericht werken. Dit is zowel essentieel voor de gezondheid van het bedrijf als voor de werknemer zelf. In een persoonlijk ontwikkelingsplan nemen we de bedrijfsdoelstellingen door en bespreken we manieren om een gezonde en vitale werksituatie mogelijk te maken voor elk individu. Samen met alle werknemers bespreken we de individuele doelstellingen en kijken we naar de mogelijkheden om deze samen te smelten tot mooie individuele- en bedrijfskansen. De individuele ontwikkeling coach van ttif & werk ondersteunt volledig gedurende het proces!

Samenwerking met werknemers

Een coach helpt jou bij jouw persoonlijke ontwikkeling. Coaching levert werknemers waardevolle inzichten op, zowel op mentaal als fysiek gebied. Hoe denk je precies over gezondheid en vitaliteit? Wat is voor jou een ideale werk- of privésituatie? Onze coaches doorlopen samen met jouw werknemer een traject om antwoorden op deze vragen te vinden. Vitale organisaties willen namelijk niets liever dan mentaal en fysiek gezonde werknemers.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen je met alle plezier verder. Je kunt ons telefonisch bereiken op 020 – 562 63 64. Liever contact per mail? In dat geval kun je gerust een mail sturen naar info@ttifcompany.nl.

Focus op nieuw perspectief en resultaat

Persoonlijke aandacht en individuele coaching

Een vaste coach uit de regio

Kennis en kwaliteit

Proactief en heldere rapportages

Een volgende stap in de loopbaan

Succesverhalen

“Ik ben weer aan het werk dankzij de juiste begeleiding en steun van mijn mobiliteitscoach.” Het succesverhaal van Rick Janssen Sinds 1 oktober 2019 heeft Rick Janssen via het tweede spoor weer…
Janneke opnieuw aan de slag binnen de zorg dankzij de begeleiding van mobiliteitscoach Jeanette. Het succesverhaal van Janneke Bolland Twee jaar geleden werd Janneke Bolland aan haar schouder geopereerd, door…
Onze ster van de maand: Angela Zweers. Onze ster van de maand: Angela Zweers Tijdens haar opleiding is Angela in 1998 begonnen als bedieningsmedewerker bij een horeca en recreatie onderneming.…