Ton en zijn succes

Lees hier het succesvolle plaatsingsverhaal van Ton Falkenburg.

Ton is een 57 jarige man die in 2016 is uitgevallen voor zijn eigen werk vanwege mentale beperkingen. In juli 2017 werd Ton gekoppeld aan onze ttif & werk mobiliteitscoach Jeanette Bos voor begeleiding naar een passende werkplek.

Ton heeft bijna 30 jaar bij NS Retailbedrijf B.V. gewerkt in diverse functies op verschillende standplaatsen. Typerend en uniek aan Ton is dat hij graag werkt en open staat voor hele andere functies waar hij nog geen ervaring in heeft, het enige wat voor hem van belang is, werken en omgaan met mensen.

Traject van Ton

We hebben tijdens het traject veel gesproken over functies maar ook een groot deel besteed aan persoonlijke coaching. Uiteindelijk zijn we bij de functie taxichauffeur gekomen. Hij heeft via Topsupport Nederland een opleiding met baangarantie gevolgd en is met vlag en wimpel geslaagd. Ton is nu sinds een aantal maanden aan het werk bij Taxi Steen als taxichauffeur en dat bevalt hem heel erg goed!

Ik heb bewust mijn keuze laten vallen op ttif & werk. Transparant, direct en als zodanig wist Jeanette dit ook over te brengen. Onze kennismaking bleek gelijk al prettig en ook de aanpak voor het verdere verloop bleek logisch en duidelijk. Daar de bekwame inspanningen van Jeanette is mij versneld inzage geboden en ook de kans om een CCV persoonsvervoer opleiding te kunnen volgen. Nogmaals, die samenwerking heb ik als prettig ervaren. Ik dicht Jeanette haar kwaliteiten als directheid, slagvaardigheid en oplossingsgericht toe. Een prettig persoon in omgang.

Aldus Ton over zijn ervaringen met Jeanette tijdens zijn re-ïntegratie traject.

ttif & werk wenst Ton heel veel succes met zijn verdere loopbaan en veel veilige kilometers!

Blog berichten

De signalen van hoge werkdruk

De signalen van hoge werkdruk

Soms merk je als werkgever of leidinggevende dat je een tijd veel op je bord neemt. Je ervaart hoge werkdruk…
rol wekgever bij loopbaanontwikkeling

De rol van de werkgever bij loopbaanontwikkeling

Als werkgever of leidinggevende hoop je bij het aannemen van een werknemer dat deze op de juiste plek zit, zowel…
wat is een bore-out

Wat is een bore-out?

Een bore-out is een depressief en vermoeid gevoel als gevolg van extreme verveling op de werkvloer. Het treedt vooral op…

Hoe kunnen wij je helpen?