Het belang van een gezonde werkdruk

Wanneer je als werkgever of werknemer merkt dat de werkdruk te hoog ligt, volgt veelal de logische reactie; werkstress. Werkdruk en werkstress zijn een typische aanduiding van oorzaak gevolg. De hedendaagse werkdruk neemt helaas op veel werkplekken toe en dat heeft invloed op de productiviteit, het lichamelijk vermogen en humeur van de mens. Bij ttif&werk achten we het cruciaal om wanneer de werkdruk te hoog is, hier zo snel mogelijk aan te werken. Dit is voor zowel de mentale als fysieke gezondheid essentieel!

Hoe gaat ttif&werk om met werkdruk bij bedrijven?

Werkdruk en werkstress spelen een belangrijke rol bij de (on)gezondheid van een bedrijf, werkgevers en werknemers. De werkdruk verlagen is essentieel wanneer deze problemen zich voordoen op de werkvloer. Bij ttif&werk denken we altijd in het belang van jouw bedrijf en elk persoon daarbinnen. Wanneer een bedrijf gezond is zijn de medewerkers dat veelal ook. Wij streven ernaar om door middel van effectieve coaching en begeleiding resultaat te boeken, met als doel een optimale werkomgeving te creëren voor zowel werkgever als werknemer.

Hoe kan ttif&werk er zijn voor jou als werknemer?

Ervaar je als werknemer klachten als vermoeidheid of stress? Werk je veel over of ben je juist veel minder productief? In deze gevallen is het verstandig om bij jezelf na te gaan of de werkdruk te hoog ligt. Dat is namelijk vaak het geval. De werkdruk meten is een traject dat je samen met ttif&werk kunt starten, wij begeleiden en coachen jou op effectieve manier, zolang het nodig is. Onze coaches hebben veel ervaring in werkdruk verlagen en jouw geluk voorop te stellen. Zo kunnen we een effectieve samenwerking met jou garanderen.

Wil je advies over het verlagen van werkdruk en werkstress? Neem contact op met ttif&werk!

Wij nemen graag de taak op ons om jou als werkgever en werknemer te begeleiden op weg naar een gezonde werkdruk en gezonde werknemers op de werkvloer! Ook een verandering aanbrengen in werkdruk en werkstress? Neem telefonisch contact op met ons via 020 – 562 63 64 of mail naar info@ttifcompany.nl.

Neem contact op!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld