Robidus en ttif & werk bewijzen dat het wél kan!

Robidus + ttif&werk

Met veel enthousiasme verzorgt ttif & werk trajecten tweede en derde spoor voor Robidus. Samen bewijzen wij dat partnership, aandacht, snelheid van handelen en continue afstemming leiden tot succes! In B.V. Nederland weten nog minder dan 1 op de 10 mensen een nieuwe baan te vinden in het tweede ziektejaar. Het gemiddelde plaatsingspercentage ligt op 8%. Wij vinden niet alleen dat dit percentage omhoog moet, maar we bewijzen ook dat het echt kan! Wij zijn dan ook meer dan trots op het resultaat van afgelopen jaar.

Partnership: sleutel tot succes

Met een plaatsingspercentage van 28% wisten wij 23 van de 83 kandidaten met een afgerond traject naar een baan bij een nieuwe werkgever te begeleiden. Bij derde spoor wisten 7 van de 10 kandidaten afgelopen jaar een nieuwe baan te vinden. Een plaatsingspercentage van 70%! De sleutel tot dit succes? Partnership, korte lijnen en een unieke methodiek waarin de verantwoordelijkheid van de kandidaat centraal staat.

ttif & werk kijkt uit naar weer een mooi en succesvol jaar met Robidus!

Blog berichten

De signalen van hoge werkdruk

De signalen van hoge werkdruk

Soms merk je als werkgever of leidinggevende dat je een tijd veel op je bord neemt. Je ervaart hoge werkdruk…
rol wekgever bij loopbaanontwikkeling

De rol van de werkgever bij loopbaanontwikkeling

Als werkgever of leidinggevende hoop je bij het aannemen van een werknemer dat deze op de juiste plek zit, zowel…
wat is een bore-out

Wat is een bore-out?

Een bore-out is een depressief en vermoeid gevoel als gevolg van extreme verveling op de werkvloer. Het treedt vooral op…

Hoe kunnen wij je helpen?