Robidus en ttif & werk bewijzen dat het wél kan!

Robidus + ttif&werk

Met veel enthousiasme verzorgt ttif & werk trajecten tweede en derde spoor voor Robidus. Samen bewijzen wij dat partnership, aandacht, snelheid van handelen en continue afstemming leiden tot succes! In B.V. Nederland weten nog minder dan 1 op de 10 mensen een nieuwe baan te vinden in het tweede ziektejaar. Het gemiddelde plaatsingspercentage ligt op 8%. Wij vinden niet alleen dat dit percentage omhoog moet, maar we bewijzen ook dat het echt kan! Wij zijn dan ook meer dan trots op het resultaat van afgelopen jaar.

Partnership: sleutel tot succes

Met een plaatsingspercentage van 28% wisten wij 23 van de 83 kandidaten met een afgerond traject naar een baan bij een nieuwe werkgever te begeleiden. Bij derde spoor wisten 7 van de 10 kandidaten afgelopen jaar een nieuwe baan te vinden. Een plaatsingspercentage van 70%! De sleutel tot dit succes? Partnership, korte lijnen en een unieke methodiek waarin de verantwoordelijkheid van de kandidaat centraal staat.

ttif & werk kijkt uit naar weer een mooi en succesvol jaar met Robidus!

Blog berichten

wat doet een loopbaanadviseur

Wat doet een loopbaanadviseur?

Een loopbaanadviseur geeft zoals de naam al doet vermoeden advies over de loopbaan. Dit in de breedste zin van het…
Wat is timemanagement header

Wat is timemanagement: 6 tips voor succes

Timemanagement, de een is er gek op en de ander gruwelt al van het woord. Feit is dat goed timemanagement…
Tips voor effectief werken

6 tips voor efficiënt en effectief werken

Zo efficiënt en effectief mogelijk werken, daar streven we graag naar. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Je…

Hoe kunnen wij je helpen?