Toekomstscan

Een uitgebreide scan van de arbeidsmarktpositie van jouw werknemer: talenten, ambities, functies & concrete vacatures.

Met de toekomstscan geef jij jouw werknemers de kans stil te staan bij hun loopbaan, zichzelf te ontwikkelen en ook echt verder te komen. De scan geeft een werknemer inzicht in wie ze zijn, wat ze kunnen en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Ook zoomen we in op de drijfveren van de werknemer. Sluiten deze aan op het huidige werk? Welke leer- of ontwikkelbehoefte heeft de werknemer? De uitkomst van de scan kan leiden tot een waardevollere invulling van de huidige functie of een volgende stap binnen of buiten de organisatie.

Neem contact op!  Focus op nieuw perspectief en resultaat

  Persoonlijke aandacht en individuele coaching

  Een vaste coach uit de regio

  Kennis en kwaliteit

  Proactief en heldere rapportages

  Een volgende stap in de loopbaan

  Waar bestaat de toekomstscan uit?

  De toekomstscan bestaat uit drie individuele sessies tussen de werknemer en de coach. In deze sessies maken zij een uitgebreide schets van de loopbaanmogelijkheden:

  • Kwaliteiten, ambities, talenten
  • Passende functies
  • Link naar concrete en passende vacatures

  Wat levert de toekomstscan op?

  Een gemotiveerde werknemer die zich bewust is van zijn of haar kwaliteiten, drijfveren, talenten en ambities. De werknemer heeft zicht op de huidige positie op de arbeidsmarkt en de kansen in de loopbaan. Hij of zij heeft de tools om hier écht mee aan de slag te gaan.

  Voor wie is de toekomstscan interessant?

  De toekomstscan is uitermate interessant voor werknemers die zich willen oriënteren op de arbeidsmarkt en nieuwsgierig zijn naar een volgende stap in de loopbaan, maar ook voor werknemers die vanuit verzuim een nieuwe baan zoeken.

  Ben je geïnteresseerd of heb je nog ergens vragen over? Neem in dat geval dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen je met alle plezier verder. Wij zijn telefonisch te bereiken via 020-5626364. Liever contact per mail? Stuur dan een mail naar info@ttifcompany.nl. Schroom niet om contact op te nemen!

  Direct een offerte opvragen?

  Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Vul jouw naam en telefoonnummer in. Wij bellen jou dan zo snel mogelijk terug om jouw wensen te bespreken voor een offerte op maat.

  Neem contact op!   Succesverhalen

   Het succesvolle plaatsingsverhaal van Jurgen Pennings. Jurgen is een 39 jarige man die in 2016 is uitgevallen voor zijn eigen werk om medische redenen. In maart 2017 werd Jurgen gekoppeld…
   Janneke opnieuw aan de slag binnen de zorg dankzij de begeleiding van mobiliteitscoach Jeanette. Het succesverhaal van Janneke Bolland Twee jaar geleden werd Janneke Bolland aan haar schouder geopereerd, door…
   Traject van Marcel Hallo ik ben Marcel. Ik was ‘eerste bedrijfsauto technicus’ bij Scania, maar door fysieke beperkingen kwam ik in de Ziektewet terecht. Van daaruit kwam ik in aanraking met ttif…
   Menu