Online training Jobport

Schrijf je nu in voor
Maandag 21 maart

Duur
10.00 – 11.00 uur

Kosten training
Deelname is gratis. De training gaat door bij minimaal 5 deelnemers.

Inschrijven
Schrijf je in voor deze training door op de onderstaande aanmeldbutton te klikken. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvang je van jouw loopbaancoach een bevestigingsmail met uitnodigingslink.

Alles wat jij moet weten over Jobport

Gedurende jouw traject heb je toegang tot Jobport. Dit is de online tool waar jij jouw testen maakt, jouw voortgang bijhoudt en jouw activiteiten registreert. Jobport is daarnaast een vacaturebank. Jij kunt op basis van jouw zoekprofiel – die je samen met je coach aanmaakt – relevante vacatures zoeken en direct solliciteren. Om goed gebruik te kunnen maken van Jobport en de mogelijkheden zo optimaal mogelijk te benutten, nodigen wij je uit deze online training te volgen.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor alle kandidaten die een traject volgen bij ttif & werk en met Jobport gaan werken. Jouw coach informeert jou hierover tijdens een coachsessie.

Wat levert het jou op?

Tijdens een interactieve online training van één uur neemt één van onze loopbaancoaches alle ins en outs van Jobport met jou door. Aan het einde van de training weet je hoe Jobport werkt en kun je hiermee ook aan de slag. Je weet hoe je jouw activiteiten registreert en hoe de vacaturebank werkt en kunt indien van toepassing direct je sollicitatie versturen. Kortom, een praktische training waarbij je in een korte tijd veel leert over de mogelijkheden en de voordelen van Jobport.

Ga aan de slag met jouw toekomst en schrijf je vandaag nog in!

De onderwerpen die aan bod komen

  • Aanmaken zoekprofiel
  • Inzicht in relevante beroepen
  • Zoeken naar geschikte vacatures in de regio
  • Registeren van je sollicitatieactiviteiten
  • De toolbox: testen

Aanmelden online training

Schrijf je vandaag nog in voor de online training op
maandag 21 maart