Tweede spoor: doelgericht naar nieuw werk

62 procent plaatsingspercentage op tweede spoor

Via trajecten tweede spoor begeleiden wij onze kandidaten doelgericht naar nieuw werk. En met succes! 62% van onze kandidaten wisten wij de afgelopen 12 maanden naar nieuw werk te begeleiden. Een mooi resultaat waar wij trots op zijn.

Wij zijn hierin succesvol omdat onze coaches hun kandidaten in hun kracht te zetten, perspectief te bieden en transparant zijn over (on)mogelijkheden. De kandidaat is verantwoordelijk en de coach biedt de gewenste begeleiding. Tweede spoor is bedoeld voor nieuw perspectief en hier gaan wij voor!

Focus op perspectief en resultaat

Het komt ook voor dat iemand langdurig is uitgevallen en je als werkgever samen met de werknemer als doelstelling terugkeer naar eigen werk hebt. In onze trajecten houden wij hier altijd rekening mee zonder de wettelijke verplichtingen uit het oog te verliezen. Wij werken doelstelling- en resultaatgericht, waarbij het onze rol is om hieromheen scherp te adviseren en proactief te coachen en begeleiden.

Wil je meer informatie over tweede spoor of een offerte aanvragen? Ga naar onze pagina tweede spoor

Blog berichten

De signalen van hoge werkdruk

De signalen van hoge werkdruk

Soms merk je als werkgever of leidinggevende dat je een tijd veel op je bord neemt. Je ervaart hoge werkdruk…
rol wekgever bij loopbaanontwikkeling

De rol van de werkgever bij loopbaanontwikkeling

Als werkgever of leidinggevende hoop je bij het aannemen van een werknemer dat deze op de juiste plek zit, zowel…
wat is een bore-out

Wat is een bore-out?

Een bore-out is een depressief en vermoeid gevoel als gevolg van extreme verveling op de werkvloer. Het treedt vooral op…

Hoe kunnen wij je helpen?