Tweede spoor: doelgericht naar nieuw werk

62 procent plaatsingspercentage op tweede spoor

Via trajecten tweede spoor begeleiden wij onze kandidaten doelgericht naar nieuw werk. En met succes! 62% van onze kandidaten wisten wij de afgelopen 12 maanden naar nieuw werk te begeleiden. Een mooi resultaat waar wij trots op zijn.

Wij zijn hierin succesvol omdat onze coaches hun kandidaten in hun kracht te zetten, perspectief te bieden en transparant zijn over (on)mogelijkheden. De kandidaat is verantwoordelijk en de coach biedt de gewenste begeleiding. Tweede spoor is bedoeld voor nieuw perspectief en hier gaan wij voor!

Focus op perspectief en resultaat

Het komt ook voor dat iemand langdurig is uitgevallen en je als werkgever samen met de werknemer als doelstelling terugkeer naar eigen werk hebt. In onze trajecten houden wij hier altijd rekening mee zonder de wettelijke verplichtingen uit het oog te verliezen. Wij werken doelstelling- en resultaatgericht, waarbij het onze rol is om hieromheen scherp te adviseren en proactief te coachen en begeleiden.

Wil je meer informatie over tweede spoor of een offerte aanvragen? Ga naar onze pagina tweede spoor

Blog berichten

wat doet een loopbaanadviseur

Wat doet een loopbaanadviseur?

Een loopbaanadviseur geeft zoals de naam al doet vermoeden advies over de loopbaan. Dit in de breedste zin van het…
Wat is timemanagement header

Wat is timemanagement: 6 tips voor succes

Timemanagement, de een is er gek op en de ander gruwelt al van het woord. Feit is dat goed timemanagement…
Tips voor effectief werken

6 tips voor efficiënt en effectief werken

Zo efficiënt en effectief mogelijk werken, daar streven we graag naar. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Je…

Hoe kunnen wij je helpen?