BEZIG! sluit zich aan bij samenwerkingsverband ttif.company, BrinQer en Caretowork

Wij zijn trots dat we BEZIG mogen verwelkomen in ons samenwerkingsverband. BEZIG is een gecertificeerde arbodienst gevestigd in Dordrecht, met een landelijke dekking.

Samen streven wij ernaar dé strategische kwaliteitspartner te zijn voor werkgevers op het gebied van arbodienstverlening, loopbaanbegeleiding en organisatieontwikkeling. Onze focus strekt zich uit van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, een gezonde bedrijfscultuur tot en met verzuimbegeleiding, re-integratie en tweede spoor.
Wij bieden werkgevers de hoogst mogelijke kwaliteit en onderscheiden ons als dé partner op het gebied van arbeid en gezondheid. Daarom stemmen wij onze dienstverlening optimaal af op de behoeften van werkgevers en ondersteunen wij hen bij het verwezenlijken van hun ambities.

We zijn verheugd om deze solide arbodienstverlener als partner te hebben en zien uit naar een succesvolle samenwerking met BEZIG!

Blog berichten

wat doet een loopbaanadviseur

Wat doet een loopbaanadviseur?

Een loopbaanadviseur geeft zoals de naam al doet vermoeden advies over de loopbaan. Dit in de breedste zin van het…
Wat is timemanagement header

Wat is timemanagement: 6 tips voor succes

Timemanagement, de een is er gek op en de ander gruwelt al van het woord. Feit is dat goed timemanagement…
Tips voor effectief werken

6 tips voor efficiënt en effectief werken

Zo efficiënt en effectief mogelijk werken, daar streven we graag naar. Maar dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Je…

Hoe kunnen wij je helpen?