On the job coaching

Werken aan de verdere ontwikkeling en vaardigheden van jouw werknemer.

Ben jij tevreden met jouw werknemer? En kan jouw werknemer wel een steuntje in de rug gebruiken tijdens de dagelijkse werkzaamheden? Bijvoorbeeld in timemanagement of het verder ontwikkelen van vaardigheden en kwaliteiten? Met on the job coaching loopt een coach mee om hiermee aan de slag te gaan. Concreet, praktisch en oplossingsgericht!

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek?  Getinge

  Gedurende de afgelopen jaren heeft ttif & werk ons bijgestaan in verschillende re-integratie- of outplacementtrajecten. Deze ondersteuning ervaren wij als buitengewoon zinvol en succesvol. Voor ons betekent ttif & werk een enorme persoonlijke betrokkenheid, goede communicatie, kwaliteit van dienstverlening en snelheid van handelen.

  Focus op nieuw perspectief en resultaat

  Persoonlijke aandacht en individuele coaching

  Een vaste coach uit de regio

  Kennis en kwaliteit

  Proactief en heldere rapportages

  Een volgende stap in de loopbaan

  Hoe ziet on the job coaching eruit?

  Intake gesprek op de werkplek
  On the job coaching vindt plaats op de eigen werkplek. Daar vindt ook de intake plaats. Tijdens dit gesprek is de leidinggevende van de werknemer ook aanwezig. Samen met de coach wordt het doel besproken en het plan van aanpak geformuleerd.

  Concreet actieplan
  De coach loopt mee met de werknemer op de werkvloer om een beeld te krijgen van het werk en de aandachtspunten. Aanvullend maakt de coach een analyse van de werkzaamheden. Na de observatie en analyse stelt de coach een persoonlijk actieplan met doelstellingen op. Dit plan vormt de basis van de coachsessies. Het aantal sessies is afhankelijk van de uitkomsten en het beoogde doel.

  Gerichte coaching
  Houd rekening met 2 à 3 sessies en 1 evaluatiesessie na een paar maanden. Tijdens de coachsessies bespreekt de werknemer praktijksituaties met de coach waarop tips en handvatten volgen. De coach geeft de werknemer elke sessie opdrachten mee gericht op ontwikkeling van vaardigheden en een efficiëntere invulling van de werkzaamheden. Tussendoor is er ook contact met de leidinggevende om de voortgang te bespreken.

  Voor meer informatie en onze tarieven. Download de flyer!

  Blijvend resultaat door persoonlijke intensieve begeleiding

  Werkgever en werknemer ontvangen aan het eind van het traject een concreet advies inclusief tips & tricks om het werk blijvend zo optimaal mogelijk uit te voeren. Bij ttif & werk gaan wij altijd voor een blijvend resultaat. Daarom organiseren wij bij voorkeur met zowel werknemer als werkgever een evaluatie na 3 maanden.

  Ben je geïnteresseerd of heb je nog ergens vragen over? Neem in dat geval dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen je met alle plezier verder. Wij zijn telefonisch te bereiken via 020-5626364. Liever contact per mail? Stuur dan een mail naar info@ttifcompany.nl. Schroom niet om contact op te nemen!

  Direct een offerte opvragen?

  Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Vul jouw naam en telefoonnummer in. Wij bellen jou dan zo snel mogelijk terug om jouw wensen te bespreken voor een offerte op maat.

  Neem contact op!   Succesverhalen

   Een frisse start in een totaal andere werkomgeving! Re-integreren vanuit de ziektewet in coronatijd. Dat is best een uitdaging. Dat kan kandidaat Sanne beamen: “Het was zo nu en dan…
   Onze ster van de maand: Angela Zweers. Onze ster van de maand: Angela Zweers Tijdens haar opleiding is Angela in 1998 begonnen als bedieningsmedewerker bij een horeca en recreatie onderneming.…
   Onze ster van de maand: Frank van Beenen Het succesvolle plaatsingsverhaal van de ster van de maand: Frank van Beenen. Nadat Frank van Beenen op 15-jarige leeftijd al aan het…
   Menu