Outplacement Rotterdam

Wil je werknemers op een efficiënte manier begeleiden bij het zetten van een nieuwe stap in hun carrière? Dan zit je goed met outplacement in Rotterdam van ttif & werk!

Waarom outplacement Rotterdam?

Er kunnen verschillende redenen zijn om te kiezen voor outplacement in Rotterdam. Soms zitten werknemers niet meer op de juiste plek door een reorganisatie. Het kan ook zo zijn dat je merkt dat iemand niet meer genoeg motivatie heeft, en op zoek is naar ontwikkeling en nieuw toekomstperspectief. Dat heeft invloed op de werksfeer, de bedrijfsresultaten en het geluk van de werknemer. Het kan zelfs leiden tot uitval door burn-out. Door tijdig actie te ondernemen en te kiezen voor outplacement in Rotterdam komen jullie tot een oplossing die past bij beide partijen.

Doeltreffend outplacement traject in Rotterdam

Als werkgever kies je het liefst voor een doeltreffende aanpak. Bij ttif & werk hechten we veel waarde aan efficiëntie en een plan op maat. Want uit ervaring weten we dat dat het beste werkt. Indien gewenst kijken we ook naar manieren om je werknemer op een andere positie te plaatsen binnen het bedrijf. Als dat niet gaat begeleiden we in het vinden van een nieuwe baan die perfect aansluit bij de carrièrewensen van de werknemer. Op basis van drie vragenlijsten die vooraf ingevuld kunnen worden, aangevuld met een coachgesprek van 1 tot 1,5 uur, achterhalen we de wensen en stellen we een actieplan op.

Een eigen outplacement coach in Rotterdam

Als werkgever hoef je je niet te begeven op gebieden waar je misschien weinig vanaf weet. De outplacement coach in Rotterdam van ttif & werk weet aan de hand van de juiste vragen razendsnel de wensen van de werknemer te achterhalen, ook als die ze zelf nog niet concreet weet. Met tips en begeleiding op het gebied van solliciteren en netwerken helpen we de werknemer aan een andere baan. Dit middels online hulp of een afspraak op locatie. Ook een aantal maanden na het vinden van de nieuwe baan houden we indien gewenst contact. Zo bieden we graag complete outplacement service in Rotterdam.

Hulp bij outplacement in Rotterdam!

Ben je dus op zoek naar een efficiënt en professioneel outplacement bureau in Rotterdam? Dan ben je bij ttif & werk aan het juiste adres. Naast Nederlandstalige coaches bieden we optioneel ook Engelstalige coaching, zodat we je werknemer altijd goed kunnen begeleiden. Van bedrijvenpark Botlek tot Brainpark, Spaanse Polder, Vondelingenplaat, Albrandswaard of elders in Rotterdam, neem contact met ons op voor vragen of een offerte voor maatwerk outplacement in Rotterdam.

Zij gingen je voor

intergamma logo
Borgesius logo
Logo Fokus
Logo unica

Neem contact met ons op

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 – 562 63 64 of vul het formulier hiernaast in zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*