Eva Mallee – Coach

Het verhaal van coach Eve Mallee

Ik ben ontzettend trots op de successen die ik boek met mijn kandidaten.

Na mijn eerste weken voelde ik me al snel verbonden met ttif & werk. Waarom? Omdat ik niet hoef te werken binnen de gebaande paden. Ik bouw hier mijn eigen pad en leer zo op mijn eigen wijze de methodieken van ttif & werk eigen te maken en toe te passen. Daarnaast vind ik de combinatie van zelfstandigheid en het sparren met een heel team aan collega’s fijn. We zijn allemaal veel op pad en daardoor zien we elkaar niet iedere dag. Toch zijn we een hecht team, spreken we elkaar veel en houden we elkaar over alles op de hoogte houden.

Het is echt een ontzettend afwisselende functie. Zo ondersteun ik mijn kandidaten bij het vinden van een baan in een outplacement– of 2e spoortraject. Maar ik verzorg ook verschillende coachtrajecten als werkdrukcoaching en work-life balance coaching. Mooi dat ik de kans heb gekregen om hier mijn steentje aan bij te dragen. Iedere werkdag is bij ttif & werk dus anders. Je krijgt met veel verschillende mensen te maken en de coaching van kandidaten vindt op zowel locatie als thuis plaats. Door de afwisseling is het elke dag weer spannend hoe de dag verloopt, maar die afwisseling is iets dat me juist heel erg aantrekt in deze functie. Daarnaast bouw je tijdens een traject écht een band op met de kandidaat. Ik ben ontzettend trots op de connectie die ik maak en de successen die ik met hen boek. Hierdoor haal ik veel voldoening uit mijn werk.

Die openheid in communicatie is onze kracht.

Bij ttif & werk is er veel enthousiasme in het team dat we weten over te brengen op onze kandidaten. Dit is één van onze belangrijkste succesfactoren en het zorgt voor veel plaatsingen op nieuw werk. Binnen ttif & werk is er veel ruimte voor eigen inbreng en ideeën. En je wordt ook nog eens gehoord, dat is iets dat ik ontzettend belangrijk vind. We zijn een platte, informele organisatie en die openheid in communicatie is onze kracht.

Menu