Werkdruk coaching

Doelgerichte coaching voor jouw werknemers om grip te krijgen én te houden op werkdruk.

Ervaart een werknemer een hoge werkdruk? Komt de werknemer vermoeid over? Of werkt hij of zij bijvoorbeeld vaak over? Om grip te krijgen én te houden op de werkzaamheden en de werkdruk, verzorgt ttif & werk werkdrukcoaching. Een vaste coach leert de werknemer het optimale uit zichzelf en het werk te halen. Het resultaat: een optimaal presterende werknemer die zich goed voelt en een gezonde werkdruk ervaart.

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek?  Scania

  ttif & werk heeft de afgelopen periode verschillende re-integratie en outplacementtrajecten in onze organisatie succesvol verzorgd. Het bureau is naar onze volle tevredenheid ingezet en door de korte lijnen is het prettig samenwerken.

  Focus op nieuw perspectief en resultaat

  Persoonlijke aandacht en individuele coaching

  Een vaste coach uit de regio

  Kennis en kwaliteit

  Proactief en heldere rapportages

  Een volgende stap in de loopbaan

  Hoe ziet werkdrukcoaching eruit?

  Werkdruk coaching is maatwerk. Iedere werknemer en uiteindelijk iedere coachvraag is anders.

  Bij werkdruk coaching is het vooral belangrijk dat de werknemer gaat ervaren op een optimale manier invulling te geven aan de dagelijkse werkzaamheden. De werknemer krijgt  inzichten en concrete handvatten om grip te krijgen en te houden op werkdruk. Ook de relatie en samenwerking met collega’s en directe leidinggevenden wordt hierin meegenomen. Naast het werk komt soms ook een stuk privé aan bod. Opdrachten en oefeningen maken onderdeel uit van de werkdrukcoaching, waarin aan structurele oplossingen wordt gewerkt.

  Bij ttif & werk staan we voor resultaat en aandacht. Dit betekent dat wij de werknemer in drie tot maximaal vijf individuele sessies weer op weg helpen.

  Voor meer informatie en onze tarieven. Download de flyer!

  Wat is het resultaat?

  De werknemer weet wat werkdruk is en leert dit te herkennen. Daarnaast heeft hij of zij zicht op aspecten die werkdrukverhogend zijn en weet hoe hiermee om te gaan. Het resultaat is een meer werkgeluk en verhoogde inzetbaarheid en productiviteit.

  Voor wie is werkdruk coaching bedoeld?

  Voor alle werknemers die beter willen omgaan met de werkdruk en optimaal invulling willen geven aan hun werkzaamheden.

  De werkdruk(beleving) binnen de gehele organisatie meten?

  Wil jij organisatiebreed weten hoe hoog de werkdruk is en/of ervaren wordt? Dan is de Werkdrukmeter ook interessant voor jou. Dit meetinstrument hebben wij samen met onderzoeksbureau Motivaction ontwikkeld. Je krijgt hiermee een volledig beeld van de factoren die bijdragen aan de werkbeleving binnen de organisatie.

  Ben je geïnteresseerd of heb je nog ergens vragen over? Neem in dat geval dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen je met alle plezier verder. Wij zijn telefonisch te bereiken via 020-5626364. Liever contact per mail? Stuur dan een mail naar info@ttifcompany.nl. Schroom niet om contact op te nemen!

  Direct een offerte opvragen?

  Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Vul jouw naam en telefoonnummer in. Wij bellen jou dan zo snel mogelijk terug om jouw wensen te bespreken voor een offerte op maat.

  Neem contact op!   Succesverhalen

   Ik doe waar ik goed in ben en heb een baan gevonden die past bij mij past! Margrieta komt via onze partner Robidus terecht bij ttif & werk voor een…
   Traject van Marcel Hallo ik ben Marcel. Ik was ‘eerste bedrijfsauto technicus’ bij Scania, maar door fysieke beperkingen kwam ik in de Ziektewet terecht. Van daaruit kwam ik in aanraking met ttif…
   Een frisse start in een totaal andere werkomgeving! Re-integreren vanuit de ziektewet in coronatijd. Dat is best een uitdaging. Dat kan kandidaat Sanne beamen: “Het was zo nu en dan…
   Menu