Verzuim & Perspectief

Bereid je werknemer voor op een traject tweede spoor

Verzuimt een werknemer al een aantal maanden? En is de kans aanwezig dat het langer gaat duren en een traject tweede spoor wordt opgestart? Dan is wellicht een sessie verzuim & perspectief wenselijk!

In een sessie van 1,5 uur staat een coach samen met de werknemer stil bij wat er gaat komen in een tweede ziektejaar. Dit heeft als doel de werknemer hierop voor te bereiden, eerder in beweging te brengen en de drempel tot het starten van spoor twee weg te nemen.

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek?

Focus op nieuw perspectief en resultaat

Persoonlijke aandacht en individuele coaching

Een vaste coach uit de regio

Kennis en kwaliteit

Proactief en heldere rapportages

Een volgende stap in de loopbaan

Hoe ziet een sessie verzuim & perspectief eruit?

In het eerste gedeelte van de sessie bespreken de coach en de werknemer de huidige situatie, de thuissituatie, het werk en de toekomstsituatie. Wat is zijn of haar toekomstperspectief? En welke invloed is hierop uit te oefenen?

In het tweede gedeelte van de sessie legt de coach uit wat de werknemer kan verwachten in het tweede ziektejaar. Verantwoordelijkheden en verplichtingen van hem of haar én jou als werkgever en de financiële consequenties komen aan bod. Daarnaast laat de coach zien hoe de zoektocht naar nieuw werk er eventueel uit komt te zien.

Wat levert een sessie verzuim & perspectief op voor een werknemer?

De werknemer komt in beweging en de drempel voor het starten van een tweede spoor traject wordt verlaagd. De werknemers is zich bewust van de huidige situatie en heeft perspectief. Hij of zij weet welke stappen, verplichtingen en (financiële) gevolgen verbonden zijn aan een langdurige verzuimperiode, ook na het tweede jaar. De werknemer weet dus wat er van hem of haar verwacht wordt en wat de rol van de werkgever is.

Voor wie is een sessie verzuim & perspectief bedoeld?

Deze sessie is uitermate geschikt voor werknemers die al een aantal maanden ziek zijn, waarbij de kans op een traject tweede spoor aannemelijk is en die je als werkgever perspectief wil bieden.

Ben je geïnteresseerd of heb je nog ergens vragen over? Neem in dat geval dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen je met alle plezier verder. Wij zijn telefonisch te bereiken via 020-5626364. Liever contact per mail? Stuur dan een mail naar info@ttifcompany.nl. Schroom niet om contact op te nemen!

Direct een offerte opvragen?

Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Vul jouw naam en telefoonnummer in. Wij bellen jou dan zo snel mogelijk terug om jouw wensen te bespreken voor een offerte op maat.

Neem contact op!

Succesverhalen

Janneke opnieuw aan de slag binnen de zorg dankzij de begeleiding van mobiliteitscoach Jeanette. Het succesverhaal van Janneke Bolland Twee jaar geleden werd Janneke Bolland aan haar schouder geopereerd, door…
Re-integreren met een duidelijk doel. Een nieuwe baan met minder stress! Een baan met voldoende uitdaging, maar minder stress. Dat hoopte Ruud uit zijn traject tweede spoor te halen via…
Traject van Marcel Hallo ik ben Marcel. Ik was ‘eerste bedrijfsauto technicus’ bij Scania, maar door fysieke beperkingen kwam ik in de Ziektewet terecht. Van daaruit kwam ik in aanraking met ttif…
Menu