Fit en vitaal

Houd werknemers fit, vitaal & inzetbaar tot aan het pensioen.

De wereld verandert in een hoog tempo. We gaan in Nederland steeds meer richting een 24-uurs economie, fysieke arbeid wordt zwaarder en de pensioengerechtigde leeftijd gaat omhoog. Wij kunnen ons voorstellen dat het voor werkgevers een uitdaging is werknemers fit, vitaal en inzetbaar te houden tot aan hun pensioen. Wanneer je hier tijdig op inspeelt blijven werknemers betrokken en gemotiveerd en dat resulteert in minder verzuim. Maar hoe pak je de jaren voor het pensioen van je werknemer aan? Speciaal voor deze groep werknemers hebben wij fit en vitaal naar je pensioen ontwikkeld. De ideale voorbereiding op het pensioen én de jaren erna.

Neem contact op!  Focus op nieuw perspectief en resultaat

  Persoonlijke aandacht en individuele coaching

  Een vaste coach uit de regio

  Kennis en kwaliteit

  Proactief en heldere rapportages

  Een volgende stap in de loopbaan

  Hoe werkt fit en vitaal naar je pensioen?

  De werknemer krijgt een uitgebreide coachsessie met een coach van ttif & werk. Voorafgaand aan de coachsessie vult de werknemer drie testen in. De uitkomsten maken onderdeel uit van de coachsessie. Daarnaast komen ook de volgende onderwerpen aan bod: fysieke en mentale gezondheid, loopbaan, balans werk/privé, werkgeluk en toekomstige financiële situatie aan bod.

  De werknemer formuleert samen met de coach antwoorden op vragen zoals bijvoorbeeld: hoe blijf ik duurzaam inzetbaar als je ouder word? Kan ik dit werk blijven volhouden? Wat kan ik nog meer? Zijn er privézaken die aandacht vragen en waardoor er  minder energie is op het werk? Wat heb ik nodig om fit en vitaal te blijven ook na mijn pensioen?

  De uitkomsten van de coachsessie worden vastgelegd in uitgebreid verslag. De werknemer en leidinggevende kunnen vervolgens samen aan de slag met de vervolgstappen.

  Wat is het is resultaat?

  Na de coachsessie heeft de werknemer zicht op welke stappen hij of zij kan nemen om fit en vitaal richting het pensioen te gaan. De werknemer neemt zelf de regie over zijn of haar inzetbaarheid en de mogelijke invulling van de loopbaan. Dit zal leiden tot meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.

  Voor wie is fit en vitaal naar je pensioen bedoeld?

  Deze coachsessie is geschikt voor werknemers met een leeftijd vanaf 55+. Vanaf deze leeftijd vinden er veel veranderingen plaats en vragen andere onderwerpen om aandacht. Voor deze groep is het uitermate belangrijk om stil te staan bij een goede voorbereiding op de toekomst. Zowel fysiek als mentaal.

  Ben je geïnteresseerd of heb je nog ergens vragen over? Neem in dat geval dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers helpen je met alle plezier verder. Wij zijn telefonisch te bereiken via 020-5626364. Liever contact per mail? Stuur dan een mail naar info@ttifcompany.nl. Schroom niet om contact op te nemen!

  Direct een offerte opvragen?

  Wij vertellen je graag wat wij voor jou kunnen betekenen. Vul jouw naam en telefoonnummer in. Wij bellen jou dan zo snel mogelijk terug om jouw wensen te bespreken voor een offerte op maat.

  Neem contact op!   Succesverhalen

   Janneke opnieuw aan de slag binnen de zorg dankzij de begeleiding van mobiliteitscoach Jeanette. Het succesverhaal van Janneke Bolland Twee jaar geleden werd Janneke Bolland aan haar schouder geopereerd, door…
   Lees hier het succesvolle plaatsingsverhaal van Ton Falkenburg. Ton is een 57 jarige man die in 2016 is uitgevallen voor zijn eigen werk vanwege mentale beperkingen. In juli 2017 werd…
   Het succesvolle plaatsingsverhaal van Jurgen Pennings. Jurgen is een 39 jarige man die in 2016 is uitgevallen voor zijn eigen werk om medische redenen. In maart 2017 werd Jurgen gekoppeld…
   Menu