Speciaal aanbod ontwikkeladvies

Heeft jouw werknemer misgegrepen? Geen zorgen! Jij kunt jouw werknemer alsnog een soortgelijk traject aanbieden tegen een gereduceerd tarief!

De behoefte van werknemers aan een persoonlijk #ontwikkeladvies blijkt groot, heel groot. Op 1 december waren alle 50.000 gesubsidieerde trajecten via NL leert door binnen 24 uur vergeven! Dit betekent dat er op dit moment werknemers zijn die, ondanks de behoefte, geen gebruik kunnen maken van een kosteloos ontwikkeladvies. En dat is zonde!

Wil jij als werkgever alsnog een ontwikkeltraject kunnen aanbieden aan jouw werknemers? Dat kan met een speciaal samengesteld pakket van ttif & werk! Dit pakket bestaat uit een arbeidsmarktscan en 3 individuele coachsessies van een uur. De kosten voor dit traject bedragen € 700,- excl. BTW.

Wil jij een werknemer aanmelden of heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 020-5626364 of meld jouw werknemer direct aan via www.ttifenwerk.nl/ontwikkeladvies.

Hoe kunnen wij je helpen?    Menu