Trots op onze coaches!

Spannende tijden

Het zijn spannende tijden zeker op HR vlak. Want wat doe je met die vacature? Neem je in deze tijd wel iemand aan? En hoe weet je zeker dat er een match is tussen de kandidaat, de vacature en de organisatie? Een sollicitatiegesprek via Teams of Skype is toch echt heel anders.

Ook voor onze coaches dus een uitdagende tijd. Coaching, loopbaanadviesgesprekken en matching vinden online plaats. En met succes! Afgelopen week hebben vier van onze coaches: Jeanette Bos, Linda Ronda, Eva Mallée en Saskia Badal meerdere kandidaten naar nieuw werk begeleid. Vanzelfsprekend zijn wij hier super trots op!

Zij bewijzen dat het – met de juiste adviezen, coaching en begeleiding voor zowel werkgever als nieuwe werknemer – het ook in deze tijd mogelijk is een volgende stap te zetten in je carrière!

 

Hoe kunnen wij je helpen?    Menu