Succes van de maand april

Onze ster van de maand: Angela Zweers.

Onze ster van de maand: Angela Zweers

Tijdens haar opleiding is Angela in 1998 begonnen als bedieningsmedewerker bij een horeca en recreatie onderneming. Na een stageperiode en het afronden van haar opleiding is ze daarna in vaste dienst gekomen. In mei 2016 is zij uitgevallen voor haar werk.

Traject van Angela

Angela is in juni 2017 bij ttif & werk aangemeld voor een begeleidingstraject naar passend werk, het zogenaamde tweede spoortraject. Omdat zij maar 1 werkgever heeft gehad en nog nooit officieel heeft gesolliciteerd was zij niet bekend met de huidige manier van solliciteren. Ondanks dat het allemaal nieuw voor haar was, was Angela vanaf het begin erg enthousiast en actief.

Dankzij haar inzet en de goede ondersteuning van mobiliteitscoach Jeanette Bos kreeg ze al snel de kans om werkervaring op te doen als servicemedewerkster bij Care for Coffee in Nijverdal. Als servicemedewerker bezoekt ze in haar regio diverse klanten, van bijvoorbeeld een kapperszaak tot een groot bedrijf, zij onderhoudt de koffiezetapparaten en maakt ze schoon. Hier heeft zij goed kunnen ervaren wat er voor haar haalbaar is. En met een heel mooi resultaat, want deze maand gaat zij officieel in dienst bij de desbetreffende werkgever!

Vanuit ttif & werk wensen wij Angela heel veel geluk met deze passende carrière-switch! Lees meer succesverhalen van onze cliënten. Hun succesverhaal kan ook uw succes worden!

Hoe kunnen wij je helpen?    Menu